Huisdieren

Niet iedereen wil huisdieren in huis toelaten. De vraag hiernaar is echter groot. Als je zelf een huisdiereigenaar bent en regelmatig je huis bezoekt met je huisdier, is je huis ook een „huisdieren toegestaan“ huis. Dit komt omdat gasten die specifiek zonder huisdieren boeken, meestal een gezondheidsreden hebben om dit te doen en dan verwachten dat ze een huis krijgen waar niet bewust huisdieren zijn geweest.

Was je een verhuurder die huisdieren toestond en wil je dit nu verbieden? Houd er rekening mee dat de verandering niet direct kan worden doorgevoerd, meestal zijn er al volgende boekingen met huisdieren en deze moeten nog worden geaccepteerd. Er wordt dan een basisschoonmaak uitgevoerd – de kosten worden in rekening gebracht op je klantenrekening en het kan nodig zijn om textiel te vervangen.

Was je een „geen huisdieren“ verhuurder en wil je nu huisdieren toestaan? Ook hier is een wijziging mogelijk na de laatste „geen huisdieren“-boeking.

Lieve gasten,

helaas zijn boot- en zwemactiviteiten nog steeds niet mogelijk vanwege de lopende renovatiemaatregelen aan het Kronenburger See.