Meubels & stoffering

Jeder Haustyp verfügt über ein passendes Einrichtungspaket, welches auch in der Kommunikation mit dem Gast entsprechend gehandhabt wird.

Actuele informatie over de huidige meubelpakketten en prijslijsten is op aanvraag verkrijgbaar bij het parkmanagement.

De villa’s kregen na oplevering een meubelpakket, dat nog steeds geldig is en goed is ontvangen en beoordeeld door gasten. Als u veranderingen wilt aanbrengen, neem dan contact op met het parkmanagement en breng geen grote veranderingen aan zonder voorafgaand overleg, want dit is een belangrijk onderdeel van de marketing van de villa’s.

Deze woningtypes hebben inrichtingsspecificaties gekregen als onderdeel van de renovatie/renovatie. Deze specificaties zijn te zien in de Comfortrichtlijnen en zijn ook zichtbaar in de plattegrond van de woning, die gebruikt wordt voor marketingdoeleinden. Als je vragen of verzoeken tot wijzigingen hebt, neem dan contact op met het parkmanagement voordat je wijzigingen aanbrengt, rekening houdend met het woningtype en de verhuurbaarheid.

Lieve gasten,

helaas zijn boot- en zwemactiviteiten nog steeds niet mogelijk vanwege de lopende renovatiemaatregelen aan het Kronenburger See.