Vogelsang

In welke wereld willen we samen leven? Dat is een van de leidende vragen in ons werk en bemiddeling. In onze dynamisch globaliserende wereld willen de locatiepartners elk hun eigen impuls geven om de vormgeving van ons heden en onze toekomst te bespreken. Het gaat zowel om de samenleving als om het omgaan met de natuur. Op de blootgestelde locatie in het midden van het Nationaal Park Eifel, worden attitudes als „let nature nature“ en „allow wilderness“ ervaren uit de eerste hand. Het Nationaal Park Eifel, aan de ene kant, is een bron voor biodiversiteit, aan de andere kant een ervaring, retraite en leerruimte.

Naast een verscheidenheid aan impulsen bieden Vogelsang IP en het Nationaal Park Eifel ook ruimte voor recreatie en stilte, voor plezier en genot. Het herinneren van het vermanende verhaal en een dankbare, positieve houding vullen elkaar hier aan met een krachtige, toekomstgerichte energie.

Previous slide
Next slide

Lieve gasten,

helaas zijn boot- en zwemactiviteiten nog steeds niet mogelijk vanwege de lopende renovatiemaatregelen aan het Kronenburger See.