Culturele vakantie

Kunst, cultuur & geschiedenis

De Nordeifel biedt niet alleen onvergetelijke ervaringen in de natuur, maar deze regio behoort ook toteen van de meest interessante culturele landschappen in Duitsland. Talrijke archeologische en historische getuigenissen weerspiegelen de geschiedenis van de regio. Er zijn maar weinig regio’s die zo rijk zijn aan Romeinse relikwieën, middeleeuwse kastelen en kloosters, maar ook industriële monumenten.. Bijzondere plaatsen zoals Bad Münstereifel, Kronenburg en Vogelsang nodigen met a hun bijzondere plaatsen en objecten met betrekking tot cultuur uit tot een ontdekkingstocht.

Hoewel het misschien een beetje overdreven klinkt, is juist daarom een reis met de tijdmachine bij ons mogelijk. Naast bekende en bewezen klassiekers zoals het Romeinse kanaal, het LVR openluchtmuseum of het klooster van Steinfield, zijn het juist de onbekende pareltjes die u zullen verrassen.

Uitstapjes in de buurt

Lieve gasten,

helaas zijn boot- en zwemactiviteiten nog steeds niet mogelijk vanwege de lopende renovatiemaatregelen aan het Kronenburger See.