Fietsvakantie

Kyll-fietsroute

De Kyll-fietsroute loopt van Weywertz in België naar Trier over een afstand van ongeveer 125 kilometer. Op Eifelpark Kronenburger See bent u direct verbonden met de Kyll-fietsroute: vanaf het stuwmeer kunt u uw fietstocht beginnen. Of u nu richting België fietst of richting Trier, de Kyll-fietsroute is altijd de moeite waard.

Dankzij de recente uitbreiding van de fietsroute tussen Jünkerath en Weywerts kunnen de Vehnbahn-fietsroute en de Kyll-fietsroute met elkaar worden verbonden. Het natuurpark Hohes Venn-Eifel , dat op de Vehnbahn-route ligt, wordt grotendeels omgeven door ongerepte natuur. Aan de Belgische kant van de fietsroute leidt het pad van Weywertz langs de dam van Bütgenbach, door Büllingen, Zitterwald, Honsfeld en Buchholz helemaal naar Losheim. Van daar uit fietst u door een open berglandschap verder via Kronenburg en Stadtkyll naar Jünkerath. Vanaf daar fiets u langs de Kyll-fietsroute verder naar Trier.

Fietsverhuur Eifel

De Eifel heeft voor iedere fietser iets te bieden. U vindt hier zowel uitdagende routes als routes ter ontspanning. Voor elke route is er een geschikte fiets. Met de kwalitatief hoogwaardige merkfietsen gaat u altijd veilig en met veel plezier op pad. U heeft de keuze: laat de rit in Blankenheimerdorf beginnen of laat uw fietsen afleveren bij uw vakantiehuis.

Fietsen zijn ook beschikbaar bij de receptie van ons park.

Lieve gasten,

helaas zijn boot- en zwemactiviteiten nog steeds niet mogelijk vanwege de lopende renovatiemaatregelen aan het Kronenburger See.